Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Căsătorii de o zi, de Valentine’s Day, în centrul Araduluiְ
Căsătorii de o zi, de Valentine’s Day, în centrul Araduluiְ

Căsătorii de o zi, de Valentine’s Day, în centrul Araduluiְ

 

Miercuri, 14 februarie, Primăria Municipiului Arad invită toate cuplurile de îndrăgostiți să se căsătorească pentru o zi pe platoul Palatului Administrativ, într-un cadru festiv. 

La kilometrul 0 al orașului, va fi  pregătit un igloo decorat tematic, un panou special pentru fotografii și, așa cum era de așteptat, o inimă mare din baloane.

Ofițerii iubirii, vor fi prezenți de Valentine’s Day, începând cu ora 11.00 și până la ora 20.00, așteptând cuplurile să-și declare, public, iubirea și să se bucure de această zi așa cum fac îndrăgostiții din întreaga lume.

Primele 30 de cupluri care vor încărca în secțiunea comentarii a postării despre eveniment de pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Arad, poza de cuplu cu diploma căsătoriei de o zi, vor primi două invitații la concertul „Drag de oameni" susținut de pianistul Teo Milea la Filarmonica Arad, în 14 februarie, de la ora 19.00.

Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiților este, pentru mulți oameni, cea mai romantică zi din an, un prilej pentru cuplurile din întreaga lume să sărbătorească iubirea și să ofere partenerului/partenerei cadouri.

Fiți şi rămâneți #ÎndrăgostițiDeArad!