Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Târgul de Paști va fi deschis până în 12 mai
Târgul de Paști va fi deschis până în 12 mai

Târgul de Paști va fi deschis până în 12 mai

Târgul de Paști, organizat pentru prima dată în Piața Catedralei din Arad, va fi deschis încă o săptămână, mai exact până în 12 mai.

„Am luat această decizie, de a prelungi târgul ținând cont că, Sărbătorile Pascale s-au suprapus, de data aceasta, cu mini-vacanța de 1 mai, când mulți dintre arădeni au fost plecați din oraș. Oamenii cu care am discutat și cei care mi-au scris au spus că doresc să își petreacă timpul liber, în special serile, în noua Piață a Catedralei, în cadrul unor evenimente artistice, tematice.

Astfel că, dorința lor este ascultată, iar noi vom pregăti tot mai des evenimente diversificate în această zonă superbă din mijlocul orașului", a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

Programul de funcționare va fi ca și până acum, zilnic, între orele 12.00 – 23.00.

Târgul este structurat pe trei module, unul în care comercianții oferă spre comercializare produse specifice sărbătorilor, de la artizanat la cadouri și suveniruri, o zonă de food, cu produse tradiționale, mix-grill-uri, burgeri, langoși, prăjituri, vinuri și alte deserturi și o zonă destinată copiilor, cu carusel și ateliere de creație.

În jur de 40 de comercianți sunt prezenți, la ediția din acest an a Târgului de Paști din Piața Catedralei.